קיימות, התססה וצמבוז בבית – שלום שמחה

איך נהפוך את המזווה הביתי שלנו לטעים, בריא ונגיש יותר

איך בעזרת שינויים קטנים במחשבה ובהתנהגות נוכל לקדם צמבוז (צמצום בזבוז מזון) בבית, נלמד כלים להרכבת מזווה ביתי ומתכונים חדשים, ונפתח יכולות בישול שהוא בריא יותר וטעים יותר.

ההרצאה מתאימה למי שרוצה ללמוד איך אפשר לקחת מה שנשאר במקרר או במזווה ובסוף בדר"כ נזרק לפח – ולהפוך אותו לדבר שתרצו להכין כל פעם מחדש!

משך ההרצאה כשעה עד שעה וחצי.

מחצית מההכנסות יתרמו לעמותת "אדמה לאדם".

 

על המרצה: שלום שמחה

שף מחקר ופיתוח במסעדת היוקרה OCD ומומחה בתחום התסיסה והקיימות הקולינרית.

מייסד חברת הפודטק Tenne, הפועלת לצמצום פסולת בתעשיית המזון ולשילובה מחדש בשרשרת האספקה.

 

קורסים נוספים שאולי יעניינו אותך

קיימות, התססה וצמבוז בבית - שלום שמחה

קיימות, התססה וצמבוז בבית - שלום שמחה

איך בעזרת שינויים קטנים במחשבה ובהתנהגות נוכל לקדם צמבוז (צמצום בזבוז מזון) בבית, נלמד כלים להרכבת מזווה ביתי ומתכונים חדשים,…
הרצאת עומק על חלבונים - שרון בר-גיל

הרצאת עומק על חלבונים - שרון בר-גיל

    על המרצה: שרון בר-גיל נטורופטית והרבליסטית קלינית (RH AHG), המתמחה בליווי תזונתי ותמיכה נטורופטית למתמודדים עם סרטן ולמעוניינים…
כלי נגישות