איך בעזרת שינויים קטנים במחשבה ובהתנהגות נוכל לקדם צמבוז (צמצום בזבוז מזון) בבית, נלמד כלים להרכבת מזווה ביתי ומתכונים חדשים, ונפתח יכולות בישול שהוא בריא יותר וטעים יותר.
ההרצאה מתאימה למי שרוצה ללמוד איך אפשר לקחת מה שנשאר במקרר או במזווה ובסוף בדר"כ נזרק לפח – ולהפוך אותו לדבר שתרצו להכין כל פעם מחדש!
משך ההרצאה כשעה עד שעה וחצי.
מחצית מההכנסות יתרמו לעמותת "אדמה לאדם".
על המרצה: שלום שמחה
שף מחקר ופיתוח במסעדת היוקרה OCD ומומחה בתחום התסיסה והקיימות הקולינרית.
מייסד חברת הפודטק Tenne, הפועלת לצמצום פסולת בתעשיית המזון ולשילובה מחדש בשרשרת האספקה.


