קורס עומק עם אנה פלד במרכז "אדמה לאדם" בציפורי!
קורס מרתק בן 4 מפגשים, שבו נלמד טכניקות וכלים מעשיים שבעזרתם אפשר לצמצם בזבוז וזריקה של מזון וליצור מזווה ביתי עשיר ומגוון.
למי זה מתאים?
לכל מי שאוהב/ת לבשל, מתעניין/ת בבריאות טבעית, או סקרן/ית להכניס טעמים חדשים ומזינים למטבח הביתי.
חלק מההכנסות תרומה לאדמה לאדם
על המרצה: אנה נועה פלד
מומחית לשימור מזון , משלבת מסורות שימור מזון מתרבויות שונות בהתאמה למטבח הישראלי הביתי.


