המזווה הביתי – אנה פלד

קורס עומק ליצירת מזווה ביתי עשיר ומגוון

קורס עומק עם אנה פלד במרכז "אדמה לאדם" בציפורי!

קורס מרתק בן 4 מפגשים, שבו נלמד טכניקות וכלים מעשיים שבעזרתם אפשר לצמצם בזבוז וזריקה של מזון וליצור מזווה ביתי עשיר ומגוון.

למי זה מתאים?
לכל מי שאוהב/ת לבשל, מתעניין/ת בבריאות טבעית, או סקרן/ית להכניס טעמים חדשים ומזינים למטבח הביתי.

חלק מההכנסות תרומה לאדמה לאדם

על המרצה: אנה נועה פלד 

מומחית לשימור מזון , משלבת מסורות שימור מזון מתרבויות שונות בהתאמה למטבח הישראלי הביתי.

בקורס נלמד איך לייבש, להתסיס, להחמיץ ולשמר בוואקום פירות וירקות. בכל מפגש נעמיק לתוך טכניקת שימור אחת ונלמד על מגוון המוצרים שאפשר להכין בעזרתה. כמובן נלמד איך ליישם בבית. המפגשים יתחילו עם הרצאה וימשיכו לסדנה מעשית שבה נשמר מזון יחד. בנוסף תפתח קבוצת וואטסאפ לליווי התהליכים בבית ושאלות שיעלו בין מפגש למפגש.

 

קורסים נוספים שאולי יעניינו אותך

קיימות, התססה וצמבוז בבית - שלום שמחה

קיימות, התססה וצמבוז בבית - שלום שמחה

איך בעזרת שינויים קטנים במחשבה ובהתנהגות נוכל לקדם צמבוז (צמצום בזבוז מזון) בבית, נלמד כלים להרכבת מזווה ביתי ומתכונים חדשים,…
הרצאת עומק על חלבונים - שרון בר-גיל

הרצאת עומק על חלבונים - שרון בר-גיל

    על המרצה: שרון בר-גיל נטורופטית והרבליסטית קלינית (RH AHG), המתמחה בליווי תזונתי ותמיכה נטורופטית למתמודדים עם סרטן ולמעוניינים…
כלי נגישות